Vi sidder klar til at hjælpe dig. Ring +45 8993 8800

fjernsupport knap

Remote Backup

Vores Remote Backup produkt henvender sig til mindre og mellemstore virksomheder, som ønsker en simpel og effektiv Backup løsning til en god pris. 

Vi tilbyder backupløsninger i mange størrelser og kan hurtigt og nemt opgradere din løsning. Herved behøver du aldrig betale for mere plads, end du på ethvert givent tidspunkt har brug for.

Pris fra 259,- DKK

Remote Backup pakkerPris pr. md.
15 GB pr. md.259,- DKK
25 GB pr. md.369,- DKK
100 GB pr. md.719,- DKK
150 GB pr. md.870,- DKK
250 GB pr. md.1069,- DKK
500 GB pr. md.1859,- DKK
1000 GB pr. md.2539,- DKK

Simpel og automatisk backup af virksomhedens vigtige filer og dokumenter

Remote Backup baserer sig på et lille stykke software, som du installerer på den computer, maskine eller server der skal tages backup af. Herefter beslutter du hvornår, hvor ofte og af hvilke filer du ønsker, at der skal tages backup – så simpelt er det.

 
Backuppen kræver kun, at du har adgang til internettet og vil køre, uanset om du benytter maskinen eller har filer åbne. Vi sikrer dine filer med en 128-bit SSL kryptering og sender dem til en backupserver i vores topsikre datacenter. Her vil de ligge trygt indtil den dag, hvor uheldet er ude og du oplever et computernedbrud, hackingangreb, brand, indbrud eller en lignende uforudset hændelse.
En SOS-sikring giver virksomheder med en knap så hurtig internetforbindelse eller med store mængder forretningskritiske data muligheden for, at få bragt sin backupdata ud til døren kort tid efter, at uheldet er ude. Herved vil man kunne omgå den normale genoprettelsesproces, hvis længde er betinget af mængden af data og kundens internetforbindelse.

Bliv tryg med Remote Backup

Til dagligt kontaktes vi af frustrerede kunder, der er løbet panden mod muren, med dårlige backup bånd, som ikke kan læse mere. Hos Pahm tilbyder vi Remote Backup, som sikrer dig en enkelt og effektiv backup løsning, som giver virksomheden tryghed, for at de vigtige data er sikret.

Sikkerhed, sikkerhed og mere sikkerhed

Med Remote Backup eliminerer vi muligheden for personlige fejl vedr. backup. Remote Backup kører fuldautomatisk og du får efter endt job altid en mail der fortæller om jobbet var OK eller om der var fejl, der skal tjekkes.