Redigér moduler - direkte i et kaldsflow på din Flexfone løsning

Oprettet d.

Flexfones plan med visuelt kaldsflow har hele tiden været, at det skulle fungere som en nemmere måde, at opsætte og administrere en virksomheds kaldsflow. Det visuelle kaldsflow er derfor nu blevet mere end "bare" visuelt!

- De har nemlig gjort det muligt at redigere og tilføje forskellige moduler, direkte i kaldsflowet.
 
Hvordan gør du?
Når man har tilgået det hovednummer hvis kaldsflow man ønsker at redigere i, kan man ved hvert modul, i øverste højre hjørne, nu trykke på et blyant-ikon, hvorefter man får mulighed for at redigere på modulet. Så vil du fx tilslutte en åbningstid til jeres velkomstspeak, så trykker du blot på blyanten ved Speak-modulet, og vælger Åbningstid som næste modul efter speaket.
Det samme gør sig gældende med speaks. I hvert modul har du mulighed for at tilknytte et speak. På samme måde som før, så trykker du blot på det lille højtaler-ikon oppe i højre hjørne, hvorfra du så enten kan uploade et nyt, eller lytte og redigere i et eksisterende.
 


 
Opret nye moduler
Fremgangsmåden for oprettelse af nye moduler er nem, da man, i stedet for at vælge et af de eksisterende moduler, blot vælger "opret nyt".  Efter du har trykket "Gem", vil det ønskede modul automatisk blive oprettet, og man kan så få lov at redigere i det med samme.

 

 
 
Redigering og tilføjelse af moduler er live og klar til brug fra og med i dag, og vi håber at det kan gøre det nemmere og mere overskueligt for jer og jeres kunder, at opsætte og administrere jeres kaldsflow.
Skulle i have spørgsmål angående modulredigering i visuelt kaldsflow, så sidder vi klar til at hjælpe.