I dag starter vi på et nyt kapitel

Oprettet d.

I dag starter vi på et nyt kapitel

Myfone.dk - En sublim platform tager næste skridt


 

Vores velkendte onlineportal Myfone.dk har været en del af det samlede Flexfone produkt, siden vores opstart. Undervejs har Myfone.dk, undergået opjusteringer og forbedringer, i takt med at I kunder er kommet med forbedringsforslag, og udbredelsen til vores kunder er blevet større og større. 
 
Midt i 2014 passerede vi imidlertid den grænse, hvor vores ambitioner for vores produkt, klart overgik hvad der var muligt på den eksisterende platform - såvel som på designdelen. 
 
Således kan vi nu, efter måneders udvikling og re-designs, løfte sløret for det nye Myfone.dk

I aften bliver den nye beta-udgave af myfone.dk tilgængelig på adressen v2.myfone.dk

Fra torsdag morgen vil der være et banner, på alle kunders nuværende Myfone side, der giver dem mulighed for at prøve den nye beta-udgave. 

I løbet af den næste tid, er det også muligt at benytte den gamle platform – inden skiftet gøres permanent. I  får derfor muligheden for, at blive fortrolige med det nye setup, og få finpudset de småting der måtte være.

Den nye version forventes gjort permanent for alle kunder, om ca. 14 dage.  

Det nye Myfone.dk giver bl.a. følgende fordele:

 

 

Flexfone benytter landets bedste netværk

Siden december 2013 har TDC lagt massive ressourcer i at opgradere deres nationale mobilnetværk. Som planen foreskrev var slutdatoen 1. april 2015. Målet er nået, og TDC kan nu med en fuldendt refarming af mastebasen på tale og data, dokumentere at have landets hurtigste og stærkeste netværk.
 
Via Teknologisk institut konkluderer en landsdækkende rapport, at TDC’s mobilnetværk har den bedste brugeroplevelse ved tale, video-streaming, download og upload af data. Sammenligningsgrundlaget er Telenor, Telia og 3’s mobilenetværk.
 
På landsplan leverer TDC således en 74 % samlet fejlfri brugeroplevelse. Telenor og Telia (T&T) 43 %, imens 3’s netværk ender på 38 %.
 
Hele rapporten, undersøgelsesgrundlaget og metoden kan du læse mere om her; 
 
TDC har Danmarks bedste netværk 
 
Vi er ganske bevidste om den markante værdi dokumenteringen kan have for vores nuværende og fremtidige kunder. Sammen dækker Flexfone geografisk bedst for vores kunder – men nu også igennem landets stærkeste netværk.