Enkelte webshops kan pt. ikke modtage kreditkortbetalinger i deres webshops

Oprettet d.

Følgende kunders webshops shop2255 + shop6132 + shop5141 + shop5609 + shop2190 + shop5078 + shop3163 er beklageligt berørt af situationen, og vil derfor ikke kunne modtage betalinger mens undersøgelsen står på.

For bedst at kunne betjene dine kunder under forløbet, anbefaler vi, at du henviser til alternative betalingsformer som kontooverførsel eller faktura. Hvordan du sætter det op, kan du læse mere om via linksne herunder, og du kan også kontakte vores support for hjælp.

Kontooverførsel: klik her

Faktura: klik her

Vi er klar over, at modtagelse af kreditkortbetalinger på webshoppen er vitalt for jeres forretning, og dermed fuldt ud klar over situationens alvor, når vi vælger at spærre for dette i de næste par dage.

Det beklager vi dybt, men det har ikke været muligt for os at undgå dette, da vi følger regler og guidelines fra Nets. Det er for vores vedkommende den allerhøjeste prioritet at tilsikre forbrugerens og dine kunders forretning maksimal sikkerhed, og det er derfor vi iværksætter denne proces.


SPØRGSMÅL OG SVAR:

Hvad er der sket?
Der har været uautoriseret adgang i en begrænset periode og dermed fare for misbrug. Den uautoriseret adgang er nu lukket.

Hvad gør I nu?
Vi arbejder på højttryk med Nets og eksterne sikkerhedseksperter for at finde en løsning. Der er iværksat en undersøgelse, som skal afsluttes før normal forretningsgang må genoprettes.

Hvilke muligheder har jeg?
I øjeblikket er der desværre ingen alternativer til kontooverførsel og fakturabetalingder. Vi arbejder på en løsning.

Hvornår får jeg flere oplysninger?
Du vil løbende blive orienteret omkring situationen.