Stor lykke hos 32 elever på ErhvervsGymnasiet Grindsted!

Oprettet d.

Stor lykke hos 32 elever på ErhvervsGymnasiet Grindsted!
Stor lykke hos 32 elever på ErhvervsGymnasiet Grindsted!
Stor lykke hos 32 elever på ErhvervsGymnasiet Grindsted!

32 Ipads og en check på knap 16.000,- kr. gjorde i dag stor lykke hos 32 elever på ErhvervsGymnasiet Grindsted!

 
Per Ahm fra Pahm og ORIGINALEN i Billund, overleverede i dag 32 Ipads til en ny iPad klasse på Erhvervs Gymnasiet Grindsted, Per Ahm har lovet skolen et tilskud på 499,- pr. elev til et nyt IT projekt, hvor skolen vil teste implementeringen af iPads som en del af elevernes redskaber i undervisningen.


Jeg fik oplysningerne om skolens projekt, da vores ældste søn som går i denne klasse der skal deltage i skolens første forsøg med de nye iPads, kom hjem med et brev fra Skolens Direktør Jesper Dahlmann, som beskrev projektet. Jeg fandt straks projektet spændende, og mente at vi som den virksomhed i kommunen vi nu engang er, at vi kunne være behjælpelige i dette projekt og tilbød næste dag Jesper Dahlmann, at Pahm & ORIGINALEN gerne ville være en del af det, og ville forestå leveringen af hardwaren til nettopris, samt tilbyde et slagfast cover, så eleverne får beskyttet iPad’en ordenligt.


Vi gør det fordi vi mener det er den helt rigtige vej, for en moderne undervisning form på erhvervsskolerne i dag, og vi vil rigtig gerne støtte skolen og eleverne i dette valg, som forhåbentligt ender med at være et godt værktøj for undervisningen, og med tiden breder sig til alle klasser på Erhvervs Gymnasiet Grindsted.


Kan jeg med dette bidrag være en lille del af at fremtidige elever vælger Campus Grindsted - fordi de er med på noderne, fremfor at rykke ud af kommunen – så er det alle pengene værd.


Overleveringen skete den 12.10.2012 på Erhvervs Gymnasiet Grindsted kl. 12:30 og en halv times tid frem, efter eleverne kommer ind fra deres sidste løbetur i forbindelse med Campus OL…