Tryksager fra bæredygtige skove hos Pahm & Originalen

Oprettet d.

Originalen er netop blevet FSC®-certificeret. Det giver kunderne mulighed for at vælge en tryksag med dokumentation for, at den ikke belaster verdens bestand af skove.

Trykkeriet og designhuset Originalen har netop fået en FSC-certificering og kan nu tilbyde FSC-certificeret tryk.

”Vi har længe tilbudt tryk på FSC-certificeret papir og i øvrigt sendt overskudspapir til genbrug, så da en af vores store kunder stillede krav om, at alle leverandører skal være FSC-certificerede inden udgangen af 2013, var det en kærkommen lejlighed til at tage det fulde skridt og få hele certificeringen,” siger Per Ahm fra Originalen.

FSC er en non-profit mærkningsordning til træ og papir, der sikrer, at der ikke drives rovdrift på skove. I en FSC skov fældes der ikke mere træ end skoven kan nå at reproducere. En FSC-certificeret tryksag kan i princippet spores helt tilbage til den skov, hvor træet er fældet.

Som FSC-certificeret trykkeri lever Originalen op til FSC’s krav og dokumenterer alle arbejdsgange, så sporbarheden sikres. Fremover har trykkeriets kunder mulighed for at vælge FSC-certificeret tryk, og dermed få FSC-logoet på tryksagen.

 

”Hos Originalen hjælper vi vores kunder med at skille sig ud fra mængden. Men FSC-certificeringen giver vi dem mulighed for at skille sig ud med en seriøs og dokumenteret miljøvenlig profil,” siger Per Ahm.

FSC® C109833

For yderligere information kontakt Per Ahm på tlf. 7650 2030


Eller læs mere om Originalens FSC og Miljø politik.