Pahm overtager Originalen

Oprettet d.

Pahm overtager Originalen
 

Pahm overtager Originalen


Trykkeriet og marketingsbureauet Originalen skifter hænder og knyttes til it-firmaet Pahm.

Fredag den 1. juli overtager Pahm, den grafiske virksomhed, Originalen, i Billund. Det sker efter, at ejerkredsen bag Originalen på grund af sygdom har opgivet at føre virksomheden videre.

Som eneindehaver vil Per Ahm primært udvikle virksomhedens kernekompetence, nemlig grafisk design og marketingsopgaver, samt tryksager i høj kvalitet. Ydelser, han i forvejen leverer via virksomheden Pahm Web & Graphics.

- Vi glæder os meget til at servicere de kunder og samarbejdspartnere, der er tilknyttet Originalen, siger Per Ahm, der som følge af Pahms mange aktiviteter længe har spejdet efter nye lokaler.

Smelter sammen

Ved overtagelsen smelter de to Billund-virksomheder sammen i de indbydende rammer bag Hotel Legoland. Originalen får fremover såvel en produktionsansvarlig som en grafisk designer bag disken. Samtidig får virksomheden Pahm, der mest er kendt som leverandør af it- og hostingløsninger, fremover adresse i det godt 250 kvadratmeter store domicil på Aastvej.

Beslægtede nicher

For Per Ahm er der en naturlig sammenhæng mellem hans hostede web løsninger og grafiske produkter. Ligesom en hjemmeside er et effektivt visitkort på nettet, kan det samme grafiske design med fordel overføres til de visitkort, der udveksles med samarbejdspartnere.

- Det er en sammenhæng, mange kunder oplever værdifuld, forklarer den innovative it-mand med blik for beslægtede nicher.

For opfølgende spørgsmål og yderligere information:

Per Ahm, Aastvej 10b,7190 Billund

mail: per@pahm.dk og tlf. 89 93 88 00 - www.originalen.com