Vi sidder klar til at hjælpe dig. Ring +45 8993 8800

fjernsupport knap

e-conomic integration til Hosted Shop

Pahm ApS har i tæt samarbejde med kunder og bogførings- revisionsvirksomheder udviklet den ultimative integration mellem en webshop og e-conomic. Produktet hedder Hosted Shop og anvender al den funktionalitet, der tilbydes gennem e-conomic’s API. Det har resulteret i en integration, der giver webshop ejeren mere tid til kunder og produkter, i stedet for spildtid på irriterende kassekladder og manuelt posterings arbejde.

Pris 169,- DKK

Den intelligente integration mellem e-conomic og din online Webshop

Pahm ApS har i tæt samarbejde med kunder og bogførings- revisionsvirksomheder udviklet den ultimative integration mellem en webshop og e-conomic. Produktet hedder Hosted Shop og anvender al den funktionalitet, der tilbydes gennem e-conomic’s API. Det har resulteret i en integration, der giver webshop ejeren mere tid til kunder og produkter, i stedet for spildtid på irriterende kassekladder og manuelt posterings arbejde. Integrationen er hurtig at ”koble på” webshoppen, da den er indbygget direkte i Hosted Shop produktet. Dette betyder samtidig, at du sparer alle udviklingsomkostningerne – du betaler blot en fast pris pr. måned for leje af modulet.
 

Sådan fungerer integrationen

Integration med webshop

Modulet fungerer 100% automatisk hvilket betyder, at du ikke er tvunget til selv at sætte den igang. En anden helt afgørende faktor er, at det kører helt uafhængigt af din webshop. Det betyder, at integrationen ikke gør din webshop langsom. Læn dig blot tilbage og lad modulet oprette ordrerne automatisk. Integrationen kører en såkaldt ”rutine” hvert 15. minut. Her synkroniseres alle webshoppens produkter, varianter, debitorer og ordrer. Hvis du vælger at aktivere lagermodulet i e-conomic, vil modulet også automatisk opdatere din lagerbeholdning i webshoppen.

Vil du selv prøve?

Hvis du er blevet interesseret i at afprøve integrationen, skal du blot bestille en demo af Hosted Shop på. Den demo du trækker, indeholder alle moduler, herunder e-conomic integrationen. Når du er blevet bekendt med brugen af Hosted Shop, skal du blot bestille en demo af e-conomic på http://e-conomic.dk/
Følg opsætningsguiden i Hosted Shop’s manual og du er hurtigt i gang – helt gratis!
 

Det siger kunderne

Vi er en travl butik med mange kunder, hvilket normalt medfører en større administrativ byrde. Det var da også derfor, vi straks øjnede muligheden for at udskifte vores gamle økonomisystem med e-conomic, efter vi opdagede at det kunne integreres med vores Hosted shop på en webshop vi i forvejen fik hostet hos Wannafind. At vi ikke længere skal oprette ordrene manuelt og vedligeholde lagerets status i shoppen, giver os mere tid og frihed til at arbejde med vores møbler og de mere interessante aspekter af vores forretning.


Morten Kjær-Holm, Scanteak.dk

Dine fordele

Når du får koblet din Hosted Shop sammen med et økonomisystem som e-conomic, har du alle muligheder for at drive en professionel webshop. Udover at du får de rigtige redskaber får du hele pakken til en yderst fordelagtig pris. Flere udvalgte fordele:

  • Bogfør hurtigt
  • Bogfør billigere
  • Integrationen berører ikke din nuværende opsætning i e-conomic
  • Integrationen er 100% automatisk
  • Integrationen belaster ikke din Webshop

Featureliste

Nedenfor kan du se en kort beskrivelse af nogen af de features integrationen indeholder. En mere detaljeret forklaring af integrationen er beskrevet i Hosted Shop brugervejledning.

1. 2-vejs integration

2. Produkter og varianter
Der synkroniseres: vare nr., titel, kostpris, salgspris, antal

3. Debitorer
Der synkroniseres: navn, adresse, postnr, by, land, e-mail, telefon, momszone, valuta

4. Ordrer
Der synkroniseres: vare nr., titel, rabat, debitor, leveringadresse, webshop ordre nr., momszone,, valuta, valutakurs, transaktionstype og nr.

5. Lagerstatus

6. Debitorsammenligning
Undgå duplikerede debitorer

7. Sælg til alle verdenens lande

8. Ordrer med alle verdenens valutaer

9. Indstillingsmuligheder direkte i webshoppen
Slå lagerintegration til/fra, Start/Stop integration, vælg ordrestatus der starter synkronisering, vælg hvilken ordre integrationen skal starte ved, vælg debitorgruppe, vælg fakturalayout, vælg betalingsbetingelser, vælg produktgruppe

10. Log
Gennemse integrationens handlinger

11. Notifikation
Få besked når integrationen har synkroniseret nye informationer