Data Recovery - Få genskabt dine slettede data

Når du benytter IT, er det vigtigt at tage godt hånd om indholdet. Vi anbefaler på det kraftigste at benytte et godt backup system, såsom Remote Backup. Vi ser dog alligevel tilfælde på, at ikke alle er godt nok sikret og risikerer værdifulde datatab. Vi samarbejder derfor med en specialist inden for data recovery, der sikrer din virksomhed optimale betingelser for at gendanne data, hvis uheldet er ude.

Data recovery:
Det er muligt at gendanne data fra en lang række medier, blandt andet:

  • Alle former for harddiske (også Raid)
  • Computere
  • USB nøgler
  • Hukommelseskort
  • Digitalkameraer
  • Mobiltelefoner

Årsagerne til data recovery kan være datatab i forbindelse med fejlsletning, fysisk skadede medier, systemfejl, formatering, eller servernedbrud. Hvad enten dit datatab skyldes en menneskelig fejl eller er uforskyldt, udfører vi en gratis analyse, der vil vise hvorvidt dine data kan reddes.

Viser den gratis analyse, at der er behov for data recovery i et støv- og fugtfrit miljø, råder vi over disse faciliteter på vores afdeling i London. Langt de fleste opgaver kan dog klares fra recoverits lokaler i Odense.

Data recovery tilbydes fra DKK 750 ekskl. moms

Hvad gør jeg?
Har du mistet data, bedes du udfylde denne følgeseddel, der sammen med det pågældende medie sendes til:

Recoverit ApS
Lindholm Havnevej 29
5800 Nyborg

Når recoverit modtager dit medie, foretager de en gratis analyse. Herefter vil du modtage et tilbud på hvor meget af dit datatab, der står til at kunne reddes.
Ønsker du en cirkapris inden dit medie sendes, bedes du beskrive årsag og omfang af skaden i en mail til Pahm.