Vi sidder klar til at hjælpe dig. Ring +45 8993 8800

fjernsupport knap

Betalingssystem – Dankort løsning på shop

Har du en webshop eller ønsker du at sælge varer gennem din hjemmeside, så har du uden tvivl brug for et betalingssystem. Det er langt de færreste kunder, som orker besværet med netbank overførsel, PayPal eller efterkrav. Dine kunder vil få mulighed for at anvende alle de mest gængse betalingskort, såsom Dankort, Visa, Mastercard og mange flere.

Systemets funktion er, at formidle data mellem webshoppen og Nets, der har ansvaret for at godkende og validere alle kunders betalinger i Danmark. Nets har desuden godkendt og certificeret vores betalingssystem.

Pris fra 169,- DKK

Du har mulighed for selv at designe og opsætte din egen betalingsside, validere at det kunderne indtaster er korrekt, administrere de forskellige transaktioner online, kreditere betalinger, trække statistik, oprette betaling via mobiltelefonen og tilbyde abonnementsbetaling mv. Alt sammen fra et moderne, brugervenligt og intuitivt online administrationspanel.
 
Betalingssystemet er placeret i vores topsikrede datacenter, der er beskyttet med alarmer, firewalls, vagtordning, kameraer, nøglekort og en overflod af forskellige sikkerhedsprocedurer hvis eneste funktion er at holde uvedkommende ude.

Standard

Nets & Teller indløsere

Betalingskort*

Betaling via egen side

Online administrationsmodul

Api moduler

E-mail og telefon support

128 bit kryptering

Understøttelse af flere brugere

Anti-Fraud modul

Abonnement betalinger

Betaling via Danske Bank og Nordea

3DSecure

MobilePay (79kr/md + 1kr/gebyr)

169kr/md

Udvidet

Nets & Teller indløsere

Betalingskort*

Betaling via egen side

Online administrationsmodul

Api moduler

E-mail og telefon support

128 bit kryptering

Understøttelse af flere brugere

Anti-Fraud modul

Abonnement betalinger

Betaling via Danske Bank og Nordea

3DSecure

MobilePay

259kr/md

* dankort  edankort  mastercard  maestro  visa  visa  visa  jcb  chinaunionpay   americanexpress  diners 

Husk at du skal bruge en indløsningsaftale !

For at kunne modtage betalinger med kreditkort, kræver det, at din kunde har en indløsningsaftale hos NetsTellerEuroline eller en kombination af de 3. Valget afgør hvilke kreditkort som webshoppens kunder kan benytte som betalingsmiddel. Nets har eneret på Dankort, mens både Teller og Euroline fint understøtter Visa/Dankort og andre dansk udstedte betalingskort. Kontakt vores kundeservice for rådgivning omkring hvilken løsning der passer bedst til dig eller dine kunder.

Nets er blandt de største virksomheder i Nordeuropa på markedet for betalingskort. I 2010 fusionerede PBS i Danmark med de norske selskaber BBS og Teller – de nye selskaber kom til at hedde Nets og Teller.

I dag har Nets (Tidligere PBS Danmark) ansvaret for Dankortet og eDankortet mens Teller (Tidligere PBS International) har ansvaret for de internationale betalingskort.

Gennem Nets og Teller kan din virksomhed modtage Dankort, eDankort, VISA, VISA Electron, V PAY, MasterCard, Maestro, JCB Cards, American Express og China UnionPay. Din virksomhed skal være registreret i Danmark med et CVR-nummer, for at kunne modtage indgå en Dankort-aftale. 

Priser for indløsningsaftale 
Du kan ansøge om to forskellige indløsningsaftaler gennem Nets og Tellers fælles elektroniske ansøgningsformular.

Nets aftale: Dankort og eDankort
dankort  edankort 

Teller aftale: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, JCB, UnionPay
mastercard  maestro  visa  visa  visa  jcb  chinaunionpay   americanexpress 

Teller – særskilt aftale: Diners Club
diners 

Hvis du indgår en særskilt indløsningsaftale med Diners Club, vil aftalen automatisk blive koblet på din indløsningsaftale hos Teller. 

For yderligere information kan du kontakte Nets og Teller på tlf. 44 68 44 68