Vi optimerer sikkerheden for din betalingsgateway

Oprettet d.

Vi optimerer sikkerheden for din betalingsgateway
Fra den 30. oktober understøtter din betalingsgateway kun TLS (Transport Layer Security) - og herved ikke længere dens forgænger SSL (Secure Sockets Layer). SSL er basalt set en sikkerhedsprotokol, der ligesom TLS krypterer de oplysninger, som bliver sendt til og fra din Betalingsgateway.

Årsagen til denne ændring finder du i, at der er identificeret en sårbarhed i SSL, der i værste fald kan medføre, at tredjeparter får adgang til de data som sendes mellem dine kunder og betalingsgatewayen. Der er som udgangspunkt ingen grund til bekymring, da der endnu ikke er blevet rapporteret noget tilfælde, hvor uvedkommende har udnyttet sikkerhedshullet. Vi ønsker dog at være på den sikre side, hvorfor vi vælger at foretage denne eliminering af SSL, som kun vil højne sikkerheden i din betalingsgateway.

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Vi forventer ikke, at hverken du eller dine kunder vil blive påvirket. Dog kan der forekomme komplikationer med brugere, der stadig anvender Windows XP og/eller Internet Explorer 6, da de ikke understøtter TLS (Hvilket ikke bør svare til meget mere end 1% af dine shopkunder).

Den eneste løsning på dette problem, er desværre at bede vedkommende opdatere deres løsninger.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER KOMMENTARER?


Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte os på 89 93 88 00

Alternativt kan du søge mere information omkring sårbarheden, også kaldet Poodle, på nettet.