Er du IT-Supporter eller multimediedesigner, med flair og let til smil har vi en stol ledig til dig.

Oprettet d.

STILLINGSOPSLAGET ER FRA 2013 OG ER BESAT

- JOBINDEX MÅ HA LAVET EN FEJL :-)

 

Vi søger en original, alsidig og kompetent IT-Supporter eller Multimediedesigner til IT virksomheden PAHM, samt det grafiske hus og trykkeri ORIGINALEN i Billund.

 

Er du IT-Supporter eller multimediedesigner, med flair og let til smil har vi en stol ledig til dig.

 

Vi søger en person der kan udbygge vores nuværende team på 4 multikunstnere, inden for IT og internettets verden, samt marketingens og kommunikationens univers!

Du føler dig hjemme i IT verdenen, på såvel hardware som software delen, og specielt i internettets univers, du er klar på en hverdag, der den ene dag byder på alt fra telefon support, til besøg hos kunderne med opsætning af ny hardware, software, eller opsætning af nye hostingløsninger. Næste dag kan den stå på grafiske opgaver, redigering af websider, levering af tryksager, ordre opfølgning og meget mere. Ingen dage er helt ens hos os, og vi skal alle være multikunstnere – for at drive en alsidig virksomhed.

Din primære funktion bliver i vores IT support, hvor vi afhjælper vores kunder med opgaver via teamviewer, eller på kundens adresse.

Så du har et bredt kendskab inden for:

Microsoft Office pakkerne

Microsoft Windows XP, Vista, 7 og 8

Gerne kendskab til Windows Server / SBS

Netværksløsninger til SMB

Installation og opsætning af PC’ere, printere, tablets og smartphones etc..

Du får som supporter til vores hostede it-løsninger behov for bred forståelse for internettets mange muligheder og skvatfæller. Og får en hverdag hvor du skal guide vores kunder gennem en sikker implementering eller migrering til eks. Hosted Exchange, Remote Backup, Hosted Disk, TSM Backup, eller hjælp til opsætning af kundernes online shop, deres webhotel eller IP telefoni – alt sammen hostede løsninger fra os. Det foregår som telefonsupport, fjernsupport eller on-site hvor du udfører opgaverne hos kunden, med præcision, ærlighed og under stor tillid fra vores kunder.

Når det ikke er IT verdenen du yder support til, bygger du hjemmesider, laver visitkort, brochurer og meget andet i ORIGINALEN regi, som er en grafisk virksomhed og trykkeri.

Hertil mestre du: 

Adobe InDesign, Illustrator og PhotoShop

HTML og CSS

Du har kendskab til universet af CMS systemer, og måske endda en haj til TYPO3, hvor i vi levere størstedelen af vores hjemmesider idag.

Vigtigst af alt er du firmaets mand og skal ikke hjem, når du fryser fingrene. Vi er en lille virksomhed, hvor alle kræfter er vigtige, specielt i pressede situationer og op til deadlines, hvor vi skal yde vores ypperste og levere varen.

Til gengæld får du stor frihed og frie hænder til at lade kreativiteten flyde, når blot du forstår kundens behov, kan leve dig ind i målgruppen og levere resultater.

Vores virksomheder kræver dit engagement

På flere forskellige plan anser vi stillingen bedst besat af enten en IT Supporter, med godt fat i multimedie verdenen, eller en Multimediedesigner, med en stærk IT viden. Vi kræver ikke nødvendigvis 5 års erfaring eller uddannelse, hvis blot du tager fat og lære af din hverdag. Oplæring i vores hostede løsninger vil selvfølgelig ske løbendende, for at få den rette forståelse og viden herfor.

Stil krav - det gør vi nemlig

Lønniveauet forventes at ligge godt til kategorien af nyuddannede IT-Supportere eller multimedie designere. Du fremsender dit lønkrav med din ansøgning, og vi gør opmærksom på at vi sorterer fra med hård hånd, hvis ikke vores stillingsopslag er nærlæst og forstået.

Vi lever i en travl verden, og du ved selvfølgelig at vi også lever i den ”nye verden”, hvor der ikke ligger guld på kontorstolene, men flid belønnes og du kan vokse sammen med virksomheden.

Send din ansøgning Senest d. 26. juli 2013 til Per Ahm, på per(at)pahm.dk 
Samtaler afholdes i starten af August, og med en forventet start i september og senest 1. oktober 2013.

Hvem er vi: 

PAHM er en mindre IT virksomhed, med stort fokus på Hosting Løsninger, derudover driver vi ORIGINALEN som er en grafisk virksomhed og trykkeri, begge virksomheder med kunder lige fra enmandsvirksomheder til større internationale kunder. Vi lever af skøre og originale idéer, der giver kunden resultater. Herudover driver vi en række andre virksomheder der spænder bredt over flere brancher.

Se mere om nogle af virksomhederne på: www.pahm.dk - www.originalen.com - www.upgrading.dk

 

p.s. vi modtager normalt et sted mellem 75 og 100 ansøgninger når vi søger, så gør dig nu den ulejlighed og læs vores behov igennem en gang til.