Pahm udvider med ny medarbejder - og ny afdeling med grafisk design

Oprettet d.

 Pahm udvider med ny medarbejder

- og ny afdeling med grafisk design

 

Pahm har ikke bare travlt med it-løsninger og hjemmesider. Firmaet opruster også med grafisk design af tryksager i høj kvalitet. En satsning, der har udvidet bemandingen i Billund-firmaet.

 

Et stigende aktivitetsniveau og en voksende kundekreds gør, at it-firmaet Pahm har udvidet med en ny medarbejder, og samtidig sætter nye varer på hylden.

 

- Vi har travlt og får stadigt flere opgaver – især indenfor vores spidskompetencer, hosting-løsninger og udvikling af hjemmesider, siger indehaver, Per Ahm.

Samtidig oplever han en stigende efterspørgsel efter grafiske design-opgaver som supplement til den elektroniske formidling.

 

Visitkort på nettet – og visitkort til netværk

- En hjemmeside er et effektivt visitkort på nettet. Men mange kunder ønsker samme grafiske design overført til de visitkort, de forærer til samarbejdspartnere. Derfor har vi nu oprettet en ny afdeling, Pahm Web & Graphics, der leverer alt fra visitkort over flyers til tryksager i høj kvalitet, fortæller Per Ahm.

 

Kommunikation både online og offline

For at matche efterspørgslen har Pahm ansat grafisk designer, Jesper Schlebaum, der tidligere har arbejdet for blandt andre LEGO og Nordisk Film.

 

Jesper Schlebaum har stor erfaring med kreativ grafisk kommunikation til brug for både online og offline medier. Udover formidling på og udenfor nettet vil Jesper Schlebaum også være bag telefonen, når der ydes support på virksomhedens hostede løsninger.

 

Eksperimenterer med beslægtede nicher

Per Ahm glæder sig over, at have fået en kompetent og alsidig medarbejder.

- Vi er inde i en god udvikling. Og hvis vi får mere travlt, har vi også plads til yderligere udvidelser, smiler den innovative it-mand, der gerne eksperimenterer med beslægtede nicher.

Således er Pahm også distributør af førende produkter indenfor alarmer, ligesom han står bag alarm- og overvågningsfirmaet, CamSecure.dk

---

For yderligere information kontakt Per Ahm:

Per Ahm, Kløvervej 28A,7190 Billund

mail: per@pahm.dk og tlf. 89 93 88 00


 


 

Pahm ApS • Kløvervej 28A • 7190 Billund • Tlf: 8993 8800 • mail@pahm.dk

Web & Mailhotel - Domæne - Hosted Exchange - Hosted Shop - Hosted CMS - Hosted Sharepoint - Betalingssystem - Remote Backup - Hosted Disk - Hosted PBX - IP Telefoni - MailMarketing / E-informatic - SMS Gateway - Videoovervågning - E-handel - Outsourcing - Web Hosting - IT Produkter - Software - e-conomic integration - Hosted C5 - Microsoft Dynamics C5

Afmeld nyhedsbreve fra pahm.dk