Windows 7 er lige om hjørnet

Oprettet d.

Udgivelses datoen er sat til. 22. oktober 2009

Pahm Consult var sammen med 50 andre danske Microsoft Partnere, inviteret til Launch'en af Windows 7!

Vi er derefter begyndt at teste versionen på flere områder, og vi er allerede meget betaget!

De har denne gang taget sig sammen..!

Microsoft har annonceret at deres opgraderings version af Windows 7 ikke vil være tilgængelig i EU, på grund af de strenge konkurrence bestemmelser. ”Vi vil ikke være i stand til at tilbyde opgraderingsproduktet i Europa” udtalte John Curran, fra Microsoft UK.

I USA og resten af verden, vil folk der køber en ny PC kunne blive tilbudt en gratis eller stærkt nedsat version af Windows 7 ved at indløse en rabatkupon. Microsoft har udtalt at de stadig vil give EU købere muligheden for at få en nedsat Windows 7, men der bliver her tale om en fuld version af Windows 7 i stedet for en opgraderingsfunktion.

Som vores kunde vil vi gøre dig opmærksom på følgende:

·  Vælger du at købe en Windows 7, skal du vide at det kræver en ren installation af din PC, der er ikke opgraderings mulighed, hvor du beholder dine data og indstillinger... Så dem skal du lave en backup af først.

·  Køber du en PC idag og frem til udgivelses datoen, med vista, skal du sikre dig en Voucher som giver dig ret til en Windows 7 DVD, når den kommer. Handler du ved os, sørger vi selvfølgelig for det!