Pahm udvider som distributør til IT & AV forhandlere

Oprettet d.

It-firmaet Pahm i Billund forkorter afstanden mellem canadisk alarm-producent og kollegerne i branchen
 
 
En af verdenens førende alarmproducenter til AV og IT branchen har valgt
Pahm som distributør af Sonic Shock alarmerne til det danske marked. Dermed   
tager Billund-firmaet nu plads på den anden side af disken - og hul på et stort marked.
 
- Hidtil har vi hos Pahm primært serviceret erhvervskunder med it- og hosting-løsninger i Øst- og Vestjylland fra basen i Billund. Nu tager vi det næste skridt siger indehaver, Per Ahm, der følger op med produkter, virksomheden oplever som en mangelvare på det danske marked.
- Det er et skridt vi tager med ydmyghed mod et stort marked, som vi kun kender fra den anden siden af disken som forhandler, tilføjer Per Ahm, der dog ser frem til rollen som formidler i branchen.
 
Beskytter fladskærme og it-udstyr
Sonic Shock-produktet er en lille alarm der monteres på fladskærms-tv, projektorer og andet it-udstyr. Ved hjælp af blot tre dele beskytter den canadiske alarm mod tyveri af det dyre udstyr.
Fremgangsmåden er enkel. En grundplade fastgør Sonic Shock-alamen direkte på udstyret med en særlig to-komponent lim, alarmen monteres på pladen og en af konceptets to sensorer aktiveres med en nøgle.
 
Wirer og skruer virker ikke
Hvis sensorkablet klippes over eller forbindelsen brydes, lyder en sirene i over en time. Med Sonic Shock 4modelen, orkestreres tyveriet med 117 decibel, mens lydniveauet med en Sonic Shock Plasmastiger til 122 decibel.
- Vores slutbrugere er især universiteter, gymnasier, hoteller, hospitaler, ejendomsselskaber, fitness klubber, IT branchen, og AV udlejnings virksomheder, oplyser Per Ahm.
Han fortæller, at mange kunder uden held har prøvet de sædvanlige løsninger med stålwirer og stører skruer. Meget udstyr forsvinder dog fortsat.
- En wirer stopper ikke den, der stjæler en 15.000 kroners projektor, siger Per Ahm. Han kender til en kunde, som mistede 12 projektorer på tre måneder. Med Sonic Shock stoppede tyverierne helt.
 
Erfaring med alarm og overvågning
Foruden it- og hosting-løsninger har Pahm i Billund længe drevet alarm- og videoovervågnings-virksomheden CamSecure.dk. Udvidelsen som distributør for Sonic Shock på det danske marked kommer således i en naturlig forlængelse indenfor denne niche.
 
 
Kontakt detaljer:
 
Sonic Shock ApS
Att.: Per Ahm
Kløvervej 28A
7190 Billund
 
Tlf: 8993 8404
Mobil: 6082 8800

Web: http://sonicshock.dk
Mail: mail@sonicshock.dk