Flexfone talepakker til mobil

Her kan du se priserne på vores abonnementer og datapakker til mobil.

Datadeling

Vi kan nu tilbyde SIM-kort til datadeling, så du og dine medarbejdere ikke behøver at have et særskilt abonnement til tablets eller computere. Prisen for et SIM-kort til datadeling er kun 30,- pr. måned. 

 

 
Sådan fungerer det
I stedet for at have et særskilt abonnement med data vil man nu kunne bruge af den eksisterende data, som man har i sit Fri tale abonnement. Det vil sige, at har I et af vores tre Fri tale abonnementer med 1, 25 eller 75 GB data, vil de 1/25/75 GB data være tilgængelig via SIM-kortet til datadeling og automatisk trækkes fra den samlede datamængde. 

 

Se nedenstående eksempel:

 

Nedenstående datapakker kan tilkøbes til abonnementet Forbrug, hvor der ikke er inkluderet data. Alle pakkerne kan benyttes i DK og EU. Benyttes der data i EU, gælder vores regler for fair use. Forbruges der mere end pakkens indhold, sænkes hastigheden automatisk til 64/64 kbps resten af måneden.

Rammer man en fair use grænse, vil man automatisk modtage en SMS med informationer om det videre forløb.

 

 

 

Opkald fra Danmark til EU er inkluderet i Talepakker. Med Fri Talepakker er der en fair use grænse på 75 timer ved tale. Tale udover 75 timer koster 0,70 kr. pr. min.

Fri intern tale gælder op til 20 timers tale for alle telefoner, som er tilknyttet samme Flexfone-løsning.

Fri SMS/MMS er med en fair use grænse på 3000 stk. Pris derefter er 0,25 kr. pr. SMS og 1,50 kr. pr. MMS. Bemærk, at Fri SMS/MMS ikke gælder ved afsendelse fra DK til EU.

3 timer Talepakke indeholder SMS/MMS på 300 stk., pris derefter er 0,25 kr. pr. SMS og 1,50 kr. pr. MMS. Bemærk, at de 300 SMS/MMS ikke gælder ved afsendelse fra DK til EU.

Der er en fair use grænse ved brug af data i EU.

Fair use for data udregnes efter følgende metode:
Den samlede abonnementsudgift til mobil pr. medarbejder pr. måned * 2 / 44,6 = fair use grænse.

 

Priser gælder ved forbrug i både Danmark og EU.

Fri intern tale gælder op til 20 timers tale for alle telefoner, som er tilknyttet samme Flexfone-løsning. Forbrug udover 20 timer takseres normalt.

*Et mobilnummer defineres som inaktivt, hvis der ikke har været forbrug af udgående tale, SMS/MMS eller data i en måned, og hvis der ikke er et abonnement eller en datapakke tilknyttet nummeret.