Velkommen til Pahm compliance

Benytter du Pahm til opbevaring af personfølsomme data, skal du som dataansvarlig bla. have en databehandleraftale, for at leve op til kravene omkring databeskyttelsesforordningen som træder i kraft den 25. maj 2018 

Denne side holdes opdateret med relevant information om databehandleraftale, certificeringer og sikkerhed som vedrører Pahm Aps, samt vores underdatabehandlere.

 

Vi henviser til Datatilsynets hjemmeside omkring databeskyttelsesforordningen, og har samlet et par links til dig herunder.

 

Læs: Datatilsynets

 

Vi er ikke behjælpelige med udarbejdelse af den dataansvarliges tilgang til databeskyttelsesforordningen. 

Anmod om en databehandleraftale med Pahm

Ønsker du at modtage en databehandleraftale fra Pahm? Så skal du sende virksomhedens navn, adresse, cvr-nummer, samt detaljer på den dataansvarlige kontaktpersonen til mail@pahm.dk, og så vender vores compliance team tilbage til dig.


Pahm ApS har underdatabehandleraftale med Curanet A/S, som forestår dataopbevaring for Pahm ApS. Herunder findes relevant dokumentation i forbindelse med underdatabehandleraftalen.

 

Office 365 og Azure
Vær opmærksom på, at databehandleraftalen med Pahm ikke knytter sig til en Office365-løsning.

Dette skyldes, at Pahm udelukkende videresælger Office 365 og Azure. Når vi kun fungerer som formidler af licensen, vil Pahm ikke foretage nogen reel databehandling af persondata, i forbindelse med salget af softwaren. Derudover opbevarer Pahm heller ikke noget O365 data, det hele ligger ved Microsoft.

Derfor skal databehandleraftalen indgås med Microsoft. Vi har fået at vide af Microsoft, at deres nuværende databehandleraftale ligger indeholdt i deres Online Services Terms.

Disse terms kan findes på hjemmesiden: http://www.microsoftvolumelicensing.com/DocumentSearch.aspx?Mode=3&DocumentTypeId=31